Experiències Clíniques amb Tecnologies en Neurorehabilitació II

14 de juny 2024

Les noves realitats tecnològiques (robòtica, realitat virtual, interfícies cervell màquina,…) han creat un nou paradigma en els processos d’avaluació i tractament en neurorrehabilitació. Per això, l’Associació Iberoamericana de Tecnologies de Suport a la Discapacitat (AITADIS) celebra la segona edició del curs <<Experiències Clíniques amb Tecnologies en Neurorehabilitació>> del 23 al 27 de setembre de 2024. L’objectiu és acostar el coneixement clínic i tecnològic per a potenciar l’optimització de les teràpies en neurorehabilitació i el desenvolupament de tecnologies encaminades a millorar els trastorns del moviment. Esta formació compta pràctiques en un entorn i escenari reals, així com la supervisió d’especialistes.

El curs, íntegre en espanyol, està pensat per a una àmplia varietat de titulats d’estudis universitaris oficials. Preferentment, encara que no limitat, a Medicina, Fisioteràpia, Teràpia Ocupacional, Biotecnologia i titulacions de l’àmbit de l’Enginyeria Industrial, Biomèdica, Telecomunicacions i Informàtica.

Esta activitat formativa està dividida en 5 mòduls, als quals es pot assistir en el seu conjunt o només a alguns d’ells. Consulte en el següent document les taxes i el programa complet del curs.

Per a completar i enviar el formulari de sol·licitud d’inscripció visite el següent enllaç.

El curs està organitzat per AITADIS en col·laboració amb l’Hospital Nacional de Paraplègics de Toledo (HNP), el Biorobotics Group del CAR, un centre mixt del CSIC i la Universitat Politècnica de Madrid i el Brain-Machine Interface Systems Lab de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, membre de NeurotechEU.

La UMH no cobrix la mobilitat ací presentada. Revise les places oferides i cobertes per la UMH – NeurotechEU.