Raúl Reina, premiat pel Comité Paralímpic Internacional pel seu treball d’investigació i transferència

11 d’octubre 2024

Des de la Universitat Europea del Cervell i la Tecnologia –NeurotechEU– volem felicitar i donar l’enhorabona a Raúl Reina pel premi del Comité Paralímpic Internacional  que reconeix la seua  “contribució significativa” a la investigació i transferència en l’àmbit de l’esport paralímpic. 

El professor de la Universitat Miguel Hernández d’Elx, així mateix integrant del grup de treball de NeurotechEU sobre igualtat d’oportunitats, ha contribuït significativament a la classificació d’atletes amb paràlisi cerebral, desenrotllant sistemes que han millorat la pràctica esportiva d’estos atletes. A més, Reina és un dels 24 experts internacionals del grup de treball que ha contribuït al desenrotllament nou Codi de Classificació en Esport Paralímpic durant els últims tres anys.  

Així doncs, l’aliança europea NeurotechEU el felicita per este reconeixement, que destaca l’impacte del seu treball en el desenrotllament d’investigacions innovadores aplicades en l’esport per a persones amb capacitats diferents.